Канални бигове

› Канални бигове

› Хартиени подлепващи ленти

› Ножици за рязане на канални бигове

Канални бигове

Биговащата матрична система, по-известна под наименованието канален биг (или контрабиг) е коронната дисциплина на Промимекс. Благодарение на усилията в нашата фирма, този продукт доби популярност на българския пазар, като до ден днешен ние сме лидери в неговото предлагане. Партньорствата, които сме създали, ни позволяват да предлагаме изключително богата гама от канални бигове и отговарят на най-високите стандарти на конкурентна цена.

Каналните бигове, с които ние разполагаме, са на пластмасова основа. Те са произведени от висококачествено ПВЦ, което гарантира тяхното високо качество, но и запазва съотношението цена-качество. Те се предлагат в изключително широка гама от височини и дебелини (над 100 размера!), както и с по-специални характеристики: с изместен център, за двойно биговане.

По-надолу можете да намерите мултимедийни видеа, които обясняват каква е употребата на каналните бигове, както и как се избира размерът контрабиг, който трябва да се използва.

Видеo

За да добиете представа за размерите, с които разполагаме, вижте каталога на нашия партньор тук:

Каталог

XTC SYNTHETIC MATRIX

На склад разполагаме с канални бигове и от друг производител. При интерес от ваша страна за получаване на каталог или оферта, моля, свържете се директно с нас.

Пишете ни за повече информация