За нас

История

Фирма Промимекс ООД е основана през 1996 г. от малък екип професионалисти. Фирмата се разраства с бързи темпове, като става официален представител на утвърдени европейски производители и доставчици на материали в областта на полиграфията в България. През 2006 г. Промимекс инвестира в закупуването на офис с просторен склад, в който се намира и до ден днешен. Постоянният стремеж за разрастване води компанията до иновации на българския пазар. Така през 2009 г. започва да предлага фолио за студен и топъл печат, като тези продукти бързо стават част от портфолиото й.

Компанията е специализирана в търговията с консумативи за полиграфията на българския пазар. В продължение на 25 години Промимекс усилено работи за достигането и утвърждаването на лидерски позиции в основната й специалност – доставка на продукти и технологии за различни процеси, свързани с щанцоването: както в сферата на печата, така и в обувното производство.

Нашата работа за вашата сигурност

Промимекс разглежда развитието си дългосрочно. Клиентите ни са първо място, затова се стремим да бъдем гъвкави, да разбираме вашите нужди и да отговаряме ефективно на вашите изисквания. Чрез изградените от нас контакти с доставчици в Европа и Азия вие винаги можете да разчитате на бързи доставки и постоянни складови наличности от наша страна. Заедно с това ние сме насреща при нужда от професионално консултиране, така че вашият бизнес да се развива успешно. Ние поемаме отговорността да предлагаме стоки, които са с доказано високо качество и същевременно са на конкурентни цени. Ако вие имате нужда от материали, свързани както със сферата на печата, така и обувната промишленост, то ние сме насреща!

Нашият търговски екип

Диана Недялкова

email: diana.nedyalkova@promimex.com

Георги Недялков

email: george.nedyalkov@promimex.com

Свържете се с нас